BTC: +38670216433 & TEHNOLOŠKI PARK: +38670312924 & CELJE: +38670312748 podpora@trendplus.eu
blog

Kaj je ICO?

ICO je mehanizem zbiranja denarja. Je ena od najbolj enostavnih in učinkovitih metod za podjetja in posameznike, s pomočjo katerih zbirajo denar za svoje projekte ter za vlagatelje za vlaganje v projekte. Na nek način je ICO podoben IPO, pri katerem investitorju...

ETHEREUM: moč blockchain inovacij

Ethereum je takoj za Bitcoinom druga najbolj uveljavljena blockchain platforma. Ethereum slovi po inovacijah, razvoju aplikacij in zagotavljanju varne svetovne platforme.

LEDGER wallet: varnost vaše kriptovalute

Kako kako zaščititi svojo investicijo kriptovalut pred hekerskimi napadi in ostalimi tveganji? Predstavljamo vam fizično denarnico Ledger - trenutno najbolj varen način, kako hraniti vaše kriptovalute.

varnost-vaše-kriptovalute-fizična-denarnica-hardware-wallet-ledger

Kriptovalute in psihologija trgovanja

Kriptovalute danes verjetno pozna vsak. Težko bi namreč našli nekoga, ki o njih ni slišal še popolnoma nič oz. se z njimi še ni srečal. Tokrat pišemo o tem, da ljudem ni privlačna tehnologija, ki je pravzaprav sploh ne poznajo, temveč možnost zaslužka. Obljube o...

psihologija-trgovanja-kriptovalute

4 stvari, ki jih mora vsebovati WHITEPAPER

Whitepaper je dokument, po katerem presodite ali je določen ICO projekt zakonit ali pa od vas želijo samo denar. Tokrat navajamo 4 ključne elemente, ki zmanjšujejo tveganje, da bi nasedli prevari.

4 stvari, ki jih mora vsebovati WHITEPAPER

ALTCOIN: Dobra ali slaba investicija?

Termin altcoin večinoma povezujemo z manjšimi in (zaenkrat) še neznanimi projekti. Gre za kovance, ki so alternativa Bitcoinu. Kako pa je s takšnimi investicijami?

altcoins alternativne kriptovalute

Kaj je ICO in ali je VEDNO dobra investicija?

ICO (Initial Coin Offering) je način investiranja v podjetja: podjetje vam ponudi svojo kriptovaluto v zameno za Bitcoin ali Ethereum. Je priložnost za obe strani, ki pa ima hkrati tudi svoje pasti...

ICO-Initial-coin-offering

TRGOVANJE S KRIPTOVALUTAMI: 3 Napake, ki vas bodo drago stale!

Trgovanje s kriptovalutami je za mnoge vir zaslužka, s katerim preživlja sebe in svojo celotno družino. A trgovati je treba pametno ter s pravim znanjem. Izogibati se moramo začetniškim napakam, ki vas drago stanejo. Da se jim boste izognili tudi vi, smo za vas predstavili 3 »KAPITALNE«, ki jih vas bodo drago stale.

Trgovanje s kriptovalutami

Zakaj je CRYPTO MARKET vaš najboljši prijatelj?

Crypto market je spletni portal oz. borza, kjer spremljamo vrednosti vseh kriptovalut, aktualne trende ter kolikšen odstotek, ima določen kovanec deleža na trgu (market cap). S pravim znanjem in predvsem razumevanjem teh podatkov se lahko obvarujete pred izgubami ali dobro zaslužite. Več pa si preberite v članku.

Crypto market
TEHNOLOŠKI PARK: +386 70 311 971
BTC LJUBLJANA: +386 70 311 971
podpora@trenplus.eu